Somfy Nederland B.V.

Somfy Nederland B.V.

In Nederland is Somfy marktleider in producten voor het elektrisch kunnen bedienen en automatisch besturen van zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garagepoorten, tuinhekken, verlichting en het alarm. Vanuit de vestiging in Hoofddorp werken circa 60 medewerkers dagelijks aan de marketing, verkoop en logistiek voor de hele Nederlandse markt. Somfy Nederland maakt als dochteronderneming deel uit van de groep SOMFY International in Frankrijk.

Contact
Somfy Nederland BV
Postbus 163
2130 AD  HOOFDDORP
+31 (0)23 55 44 900
info.nl@somfy.com

Bezoekadres:
Ons nieuwe adres vanaf 1 juli 2019:

Somfy Nederland BV
Jacobus Ahrendlaan 1
2132 LP Hoofddorp

Overige emailadressen: 
verkoop.nl@somfy.com
(voor bestelling en technische ondersteuning retailers/installateurs)

projecten.nl@somfy.com
(voor projectmatige advisering, offertes en productbestellingen).

Persinformatie

persinformatie

Voor al onze gecoördineerde persberichten en publikaties maken wij gebruik van PR en social media adviesbureau Whizpr. Bekijk de Somfy pagina voor informatie en contactgegevens.

Whizpr Nederland
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
T + 31 (0)317 41 04 83
info@whizpr.nl


Contact met Somfy bij persvragen
Voor specifieke vragen neemt u dan s.v.p. contact op met Somfy Nederland, afd. Marketing Communicatie t.a.v. mw. van Kinschot. Te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)23 55 44 900 of via email: marketing.nl@somfy.com.

Somfy international

Somfy International

Somfy International

Somfy is marktleider in de toelevering van producten voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van o.a. zonwering, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren, tuinhekken, verlichting en het alarm. 

Somfy is een Franse multinational, de onderneming is actief in 60 landen via 140 filialen, 51 kantoren en agentschappen, verspreid over de continenten. Met 8 internationale productiecentra beschikt Somfy bovendien over een doeltreffend assemblage-instrument. Er werken bijna 8000 personen in de organisatie.

Mede door de hoge kwaliteitseisen komt Somfy tegemoet aan de behoeften van 270 miljoen eindgebruikers en 32.000 professionele klanten over de hele wereld. In 2016 heeft Somfy de grens van 150 miljoen geproduceerde motoren gepasseerd, een mijlpaal in de organisatie.

Naar de Somfy Corporate website