HELP ME APP

HELP ME APP

De enige applicatie die installateurs stap voor stap begeleidt bij de inbedrijfstelling van alle Somfy-producten en hen zonder papieren handleiding laat, ongeacht de configuratie waaraan ze werken.

Lees verder
MAAK KENNIS MET DE VERNIEUWDE SOMFY PRO ONLINE SHOP!

MAAK KENNIS MET DE VERNIEUWDE SOMFY PRO ONLINE SHOP!

Bestel artikelen via uw mobiele telefoon. Vind sneller producten met de verbeterde zoekfunctie. Bestel eenvoudiger vanuit meerdere favorietenlijsten. Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Lees verder
Somfy Nederland B.V.

Somfy Nederland B.V.

In Nederland is Somfy marktleider in producten voor het elektrisch kunnen bedienen en automatisch besturen van zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garagepoorten, tuinhekken, verlichting en het alarm. Vanuit de vestiging in Hoofddorp werken circa 60 medewerkers dagelijks aan de marketing, verkoop en logistiek voor de hele Nederlandse markt. Somfy Nederland maakt als dochteronderneming deel uit van de groep SOMFY International in Frankrijk.

Contact
Somfy Nederland BV  |  Postbus 163  |  2130 AD  HOOFDDORP
​​​​​​​+31 (0)23 55 44 900  |   info.nl@somfy.com

Bezoekadres:
​​​​​​​Somfy Nederland BV  |  Jacobus Ahrendlaan 1  |  2132 LP Hoofddorp

Overige emailadressen: 
verkoop.nl@somfy.com
(voor bestelling en technische ondersteuning retailers/installateurs)

projecten.nl@somfy.com
(voor projectmatige advisering, offertes en productbestellingen).

persinformatie

Voor al onze gecoördineerde persberichten en publikaties maken wij gebruik van PR en social media adviesbureau Whizpr. Bekijk de Somfy pagina voor informatie en contactgegevens.

Whizpr Nederland
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
T + 31 (0)317 41 04 83
info@whizpr.nl


Contact met Somfy bij persvragen
Voor specifieke vragen neemt u dan s.v.p. contact op met Somfy Nederland, afd. Marketing Communicatie t.a.v. mw. van Kinschot. Te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)23 55 44 900 of via email: marketing.nl@somfy.com.