Oximo 40 WireFree io motor - aangedreven door daglicht

Oximo 40 WireFree io motor - aangedreven door daglicht

Oximo 40 WireFree io is hét systeem voor het motoriseren van rolluiken. Het systeem kan eenvoudig worden gemonteerd op elk type rolluik en is radiogestuurd. Hierdoor is bediening op afstand mogelijk. De prestaties van deze oplossing zijn gegarandeerd voor maar liefst 45 dagen in volledige duisternis. Dankzij de zonne-app en een zonnepaneel is de aanleg van een stroomvoorziening niet nodig. Het systeem is compatibel met TaHoma switch, waardoor het kan worden geïnstalleerd als onderdeel van een volledig smart home-systeem. Het systeem is gemakkelijk te installeren, en daarmee gegarandeerd tijdbesparend. Met 7 jaar garantie* heeft de klant de zekerheid van een goed werkend systeem. Praktische functies zoals obstakeldetectie, vorstbeveiliging en soft start & stop zorgen dat Oximo 40 WireFree io niet alleen een verantwoorde en duurzame keuze is, maar ook een zeer efficiënte. * 7 jaar garantie is alleen van toepassing bij gebruik van motor, accu en zonnepaneel van Somfy.
Bekijk en bestel dit product
Update Thermis io met temperatuur sensor

Update Thermis io met temperatuur sensor

Somfy Thermis io temperatuursensor bespaart energie en zorgt voor een comfortabele temperatuur in huis. Door de sensor toe te voegen aan ons Smart Home systeem TaHoma, wordt het systeem draadloos gewaarschuwd wanneer bepaalde temperaturen worden gemeten. De aangesloten producten worden dan aangepast volgens de ingestelde voorkeuren. Zo kunnen jaloezieën onmiddellijk worden gesloten om de kamer op warme zomerdagen af te koelen, en de gordijnen kunnen sluiten om meubels en planten te beschermen tegen de mogelijke schade van UV licht. Compatibel met Pergola io louver control box Onze vernieuwde Thermis io temperatuursensor is nu ook compatibel met de Pergola io louver control box voor pergola systemen. Een pergola is een geweldige manier om binnen en buiten met elkaar te verbinden en zo het leven in huis te verbeteren. Nu is het dus ook mogelijk om het binnenklimaat effectief te regelen, door de zon buiten te sluiten wanneer de temperaturen stijgen. Door het gebruik van de vernieuwde Thermis io kunnen pergola's nu nog beter reageren op veranderende weersomstandigheden. In combinatie met een regensensor past het systeem zich aan zodra er sneeuw wordt gedetecteerd. In combinatie met de Pergola io louver control box wordt schade aan Pergola’s of tuinkassen voorkomen bij vorst, doordat het systeem zich dan preventief aanpast. Ook geeft het systeem een melding bij een eventueel zwakke batterijspanning.
Bekijk en bestel dit product

Glydea gordijnrail nu verkrijgbaar in zwart

De Glydea e-Rail is onderdeel van Somfy's uitgebreide assortiment gemotoriseerde gordijnrails, en is nu ook verkrijgbaar in zwart. Uw klanten krijgen hiermee de mogelijkheid om te kiezen voor een onopvallende installatie op zwarte of betonlook plafonds. De nieuwe zwarte Glydea rails kan gecombineerd worden met elke Somfy gordijnmotor. De Glydea 60 RTS motor is ook verkrijgbaar in het zwart, als alternatief voor de aluminium Glydea en witte Movelite motoren. De zwarte rail kan worden gebruikt met alle soorten gordijnen, traditioneel, wave of plooi, en biedt alle kenmerken die uw klanten kennen en waarderen van de Glydea en Movelite reeks; stille werking, regelbare snelheid, aansluitbaarheid en een draadloze optie.
Back

Product nieuws: Oximo motor met zonnepaneel, Update Thermis io, Elektrisch aangedreven gordijnrails Glydea

7-dec-2021 Product update