5.8 W zonnepaneel voor de RS100 solar io 15 en 20Nm (Demo toepassing) - 9028189 - 1 - Somfy

Ref : 9028189 - 5.8W SOLAR PANEL INTL

5.8 W zonnepaneel voor de RS100 solar io 15 en 20Nm (Demo toepassing)

Los zonnepaneel als showmodel voor uw klant.

5.8 W zonnepaneel voor de krachtige RS100 solar io motoren (Demo toepassing)

Toepassingen
Rolluik
Garantie
7 jaar

Voordelen

Een krachtig en discreet zonnepaneel - 5.8 W - met beperkte afmetingen. Zelfs naar het noorden gericht volstaat 1 enkel zonnepaneel.
Check voorafgaand aan de installatie, met behulp van de Somfy Solar app, of een installatie aangedreven door zonenergie mogelijk is.

Eenvoudig te monteren. Het zonnepaneel wordt met behulp van 2 klinknagels of vijzen rechtstreeks op de toepassing gemonteerd.
Het zonnepaneel kan ook op de muur of op een oversteek gemonteerd worden dankzij de verlengkabels van 1 en 5 m. Dankzij de appart te bestellen steunen kan het zonnepneel ook onder een hoek gemonteerd worden.

  • NOTE: Dit zonnepaneel is bedoeld om te gebruiken bij uw verkoop om te laten zien aan uw klant. Normaal is deze alleen te bestellen als kit incl motor en batterij. Het betreft de grootsteversie en is ook alleen bestemd voor de RS100 motor 15 en 20Nm.

Details en specificaties

  • Dit zonnepaneel is bedoeld om te gebruiken bij uw verkoop om te laten zien aan uw klant. Normaal is deze alleen te bestellen als kit incl motor en batterij. Het betreft de grootsteversie en is ook alleen bestemd voor de RS100 motor 15 en 20Nm.
  • Krachtig zonnepaneel om de batterij van de RS100 solar io 15 en 20 Nm op spanning te houden, zelfs bij een rolluik aan de Noordzijde. Gebruik de Solar app om positie van het eindproduct te controleren.

Documenten en links

Informatie over de installatie

Technische gegevens

Goedkeuring
Logo CE Logo NF

Afmetingen

Dikte 6 mm  

Andere

Goedkeuring CE, NF