Over Somfy international

Somfy International

Somfy is marktleider in de toelevering van producten voor het elektrisch bedienen en automatisch besturen van o.a. zonwering, rolluiken, raamdecoraties, garagedeuren, tuinhekken, verlichting en het alarm.

Somfy is een Franse multinational, de onderneming is actief in 58 landen via 140 filialen, 51 kantoren en agentschappen, verspreid over de continenten. Met 8 internationale productiecentra beschikt Somfy bovendien over een doeltreffend assemblage-instrument. Er werken bijna 8000 personen in de organisatie.

Mede door de hoge kwaliteitseisen komt Somfy tegemoet aan de behoeften van 270 miljoen eindgebruikers en 32.000 professionele klanten over de hele wereld. In 2016 heeft Somfy de grens van 150 miljoen geproduceerde motoren gepasseerd, een mijlpaal in de organisatie.

 

Corporate website

www.somfy.com

Over Somfy Nederland

Somfy Nederland B.V.

In Nederland is Somfy actief vanuit de vestiging in Hoofddorp en werken ca. 60 medewerkers dagelijks aan de marketing, verkoop, logistiek en technische ondersteuning voor de gehele Nederlandse markt. Somfy Nederland B.V. maakt als dochteronderneming deel uit van de groep Somfy International.

Contact

Somfy Nederland BV
Postbus 163
2130 AD  HOOFDDORP

+31 (0)23 55 44 900 (tel.)

info.nl@somfy.com

Bezoekadres:
Ons nieuwe adres vanaf 1 juli 2019:
Somfy Nederland BV
Jacobus Ahrendlaan 1
2132 LP Hoofddorp

Overige emailadressen: 
verkoop.nl@somfy.com (voor bestelling en technische ondersteuning retailers/installateurs)
projecten.nl@somfy.com (voor projectmatige advisering, offertes en productbestellingen).

Publikaties Somfy Nederland

Persberichten

Voor al onze gecoordineerde persberichten en publikaties maken wij gebruik van PR en social media adviesbureau Whizpr. Bekijk de Somfy pagina voor informatie en contactgegevens.

Whizpr Nederland
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
T + 31 (0)317 41 04 83
info@whizpr.nl

 

Contact met Somfy bij persvragen

Indien u specifieke vragen hebt die niet via ons PR bureau beantwoord kunnen worden, neem dan s.v.p. contact op met Somfy Nederland, afd. Marketing Communicatie t.a.v. mw. van Kinschot. Te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)23 55 44 900 of via email: margreet.van.kinschot@somfy.com.

Somfy logo's

Over Copyright ©Somfy
Elke afbeelding mag alleen gebruikt worden voor publicaties waarbij de Somfy merknaam en inhoudelijke informatie van het artikel ingaat op de producten en diensten van Somfy. De afbeeldingen mogen niet door derden worden toegepast zonder schriftelijke teostemming van Somfy Nederland.

Voor vragen over het downloaden en gebruik van Somfy afbeeldingen of indien u graag specifieke andere Somfy product of lifestyle foto's wenst te ontvangen voor uw (pers)publicaties, kunt u contact opnemen met Somfy Nederland: 023 55 44 900 (afd. Marketing) of via email: marketing.nl@somfy.com

_____________________________

Hieronder kunt u voor uw pers publicatie doeleinden onze bedrijfslogo's downloaden.


Somfy company logo - in kleur
- Download als EPS (ingepakt als Zip)
- Download als JPG (hoge res.)

Somfy company logo - in zwart/wit
- Download als EPS (ingepakt als Zip)
- Download als JPG (hoge res.)