Met het Somfy Sunea 40 Solar io systeem wordt het automatiseren van zonwering nog makkelijker.

Met het Somfy Sunea 40 Solar io systeem wordt het automatiseren van zonwering nog makkelijker.

Dit complete systeem, dat bestaat uit een motor, een batterij en een zonnepaneel voor de aandrijving van zonwering, werkt zonder aansluiting op netstroom. Het systeem is daardoor makkelijk te installeren, u hoeft geen bekabeling of netsnoer van de buitengevel naar binnen te brengen. Dat bespaart veel installatietijd! De motor is van de betrouwbare kwaliteit die u van Somfy gewend bent, Somfy geeft dan ook 7 jaar garantie op het volledige systeem, De motor, het zonnepaneel en de batterij. Met een vermogen tot 10 Nm is deze motor is geschikt voor het motoriseren van kleine en middelgrote screens.
Bekijk en bestel direct!
Het efficiënte systeem wordt zo volledig aangedreven door daglicht en blijft 30 dagen werken zonder daglicht.

Het efficiënte systeem wordt zo volledig aangedreven door daglicht en blijft 30 dagen werken zonder daglicht.

De batterij, is meteen na de levering te gebruiken, deze wordt namelijk opgeladen geleverd bij u. is De batterij is niet geïntegreerd in de motor en kan daardoor eenvoudig worden vervangen, indien nodig. Voor het uitlezen van de batterijstatus, opent u slechts de Pro app, hier vindt u alle relevante informatie van het systeem. De zachte start- en stopfunctie van de motor zorgt voor een lange levensduur van het systeem en de zonwering. De automatische thermische comfortfunctie zorgt ervoor dat het huis in de zomer koel blijft, en stelt uw klant zo in staat energie te besparen. In combinatie met de TaHoma switch smart control, kunnen alle schermen in en om het huis worden gekoppeld en bediend. Uw klant bestuurt het product eenvoudig met de knoppen op de TaHoma switch, de smartphone van de klant of middels de stemassistent
Meer informatie over het instellen van de thermische comfortfunctie
Somfy geeft 7 jaar garantie op gebruik van het gehele systeem

Somfy geeft 7 jaar garantie op gebruik van het gehele systeem

Somfy zet zich in voor betere leefomstandigheden, die veiliger, comfortabeler en milieuvriendelijker zijn.

Somfy geeft 7 jaar garantie op gebruik van het gehele systeem, dus de motor gecombineerd met het zonnepaneel en de batterij. Deze garantie en de kwaliteit die u van Somfy gewend bent, met de gemakken van een modern daglicht aangedreven oplossing. Somfy zet zich in voor betere leefomstandigheden, die veiliger, comfortabeler en milieuvriendelijker zijn. Met het Act for Green label kiest Somfy voor duurzaamheid door alle producten op een ecologisch verantwoorde wijze te ontwikkelen.