Door de sensor te koppelen op de motor van de zonwering, kan deze zich aanpassen aan de weersomstandigheden

Door de sensor te koppelen op de motor van de zonwering, kan deze zich aanpassen aan de weersomstandigheden

De Soliris io sensor is een gecombineerde zon- en windsensor voorzien van het io-homecontrol® radio protocol. Door de sensor te koppelen op de motor van de zonwering, kan deze zich aanpassen aan de weersomstandigheden. Bij teveel wind wordt de zonwering opgetrokken om beschadiging te voorkomen, en bij een hoge zonintensiteit kan de zonwering automatisch naar de onderpositie gestuurd worden om extra comfort te bieden in huis en het interieur te beschermen. Deze functie kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met behulp van bijvoorbeeld een Situo 1 A/M io handzender voor nog meer comfort bij de consument.
Bekijk en bestel direct
COMBINEREN MET DE REGENSENSOR

COMBINEREN MET DE REGENSENSOR

De Soliris io sensor werkt ook in combinatie met de regensensor. Bij regen kan de zonwering omhoog worden gestuurd naar de beveiligde positie, of juist naar beneden worden gelaten. Deze laatste functie is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor winkelpanden, waar een zonwering klanten kan beschermen tegen regen, terwijl ze rustig droog de etalage kunnen bewonderen. Ook voor terrassen en restaurants kan de combinatie van deze sensoren veel extra gemak en comfort bieden voor uw klanten.
Bekijk hier de regensensor
De regensensor kan worden gekoppeld aan de TaHoma

De regensensor kan worden gekoppeld aan de TaHoma

De regensensor kan worden gekoppeld aan de TaHoma, en bijvoorbeeld gebruikt worden voor comfort scenes. Daarnaast kan de status van de motor ook worden afgelezen, maar is de Soliris io sensor verder niet direct compatibel met de TaHoma. Door de draadloze signaaloverdracht is de sensor eenvoudig aan te sluiten. De sensor wordt gevoed door een 230V voeding, waardoor hij onderhoudsvrij is, en is aan te sluiten op meerdere motoren.
Back

Nieuw: Soliris 230V io sensor trotseert weer en wind voor uw klanten

29-mrt-2023 Product update

De Soliris io sensor is een gecombineerde zon- en windsensor voorzien van het io-homecontrol® radio protocol.