De vele voordelen van Somfy WireFree oplossingen 

De vele voordelen van Somfy WireFree oplossingen 

Bied uw klanten deze voordelen met Somfy WireFree binnenzonwering of gordijnen: 
  • De eenvoudige installatie geeft weinig overlast voor uw klanten en bespaart tijd en geld. 
  • Somfy WireFree motoren garanderen een maximale probleemloze werking en hoge klanttevredenheid dankzij de lange autonomie van de oplaadbare batterij.
  • Met een eenvoudige en consistente configuratie hebben alle motoren dezelfde instelprocedure. De motoren zijn compatibel met de volledige reeks Somfy RTS besturingen en met de Somfy TaHoma switch.  
  • Door de WireFree oplossingen aan te sluiten op de Somfy TaHoma switch kunnen uw klanten profiteren van het extra voordeel van spraakbesturing, plus de mogelijkheid om verbinding te maken met andere Somfy producten of compatibele merken. 
Somfy TLW25 WT motor: Comfort voor u én voor uw klanten

Somfy TLW25 WT motor: Comfort voor u én voor uw klanten

TLW25 WT is Somfy's nieuwe motor met dubbele uitgang voor jaloezieën, plisségordijnen en vouwgordijnen in rails van 25 mm tot 50 mm. Deze nieuwste toevoeging aan ons assortiment motoren biedt veel verbeterde functies.

Deze motor voor binnenzonwering is ontworpen voor hoog comfort voor uw klanten. Hij heeft een instelbare en regelbare snelheid voor een perfecte uitlijning van de onderlat en een verlaagd geluidsniveau voor een eersteklas ervaring. De soft start- en stopfunctie geeft niet alleen een kwalitatief gevoel, maar helpt ook de levensduur van zowel de motor als de jaloezieën te verlengen.

Deze motor is specifiek ontworpen voor een kortere montagetijd. Hij heeft elektronische begrenzingen voor een snelle installatie en een perfecte werking, er is geen mechanische stop nodig bij de montage. De Somfy TLW25 WT motor kan worden ingesteld zonder extra gereedschap, maar geavanceerde instellingen kunnen eenvoudig worden ingesteld met de Somfy Pro Set&Go tool. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd bij het instellen, maar geeft ook nuttige informatie over temperaturen en cycli.

Zie en koop alle TLW25 WT motoren en accessoires
Magnetische connectoren voor moeiteloos opladen van Somfy WireFree producten   

Magnetische connectoren voor moeiteloos opladen van Somfy WireFree producten   

De magnetische connectoren van Somfy maken het opladen van alle Somfy Wirefree motoren voor binnenzonwering makkelijker. De oplader kan op de motor worden aangesloten zonder dat u er dichtbij hoeft te komen, waardoor bij het aansluiten minder risico is dat de connectoren worden beschadigd door een verkeerde aansluiting. Dit product is compatibel met al onze recente Somfy WireFree producten.   
Bekijk en koop de magnetische connector
Extra comfort, gemak en verkoop met TaHoma switch  

Extra comfort, gemak en verkoop met TaHoma switch  

Om uw klanten meer comfort en gemak te bieden, is het slim om de TaHoma switch van Somfy mee te nemen in het gesprek over geautomatiseerde oplossingen. U zult niet alleen extra apparatuur kunnen verkopen met TaHoma, u zult ook veel voordeel hebben van de TaHoma pro app en Serve-e-Go bij het installeren van producten voor uw klanten.
Bekijk en koop de TaHoma switch