Een volledig geïntegreerde en connected verlichtingsoplossing

Een volledig geïntegreerde en connected verlichtingsoplossing

Het terras (buitenruimte) is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uitbreiding van onze woning; we noemen dat Outdoor Living. Om tegemoet te komen aan de behoeften van consumenten in Outdoor Living introduceert Somfy nu een nieuwe volledig geïntegreerde verlichtingsoplossing, in samenwerking met onze verlichtingspartner TELECO. Onze nieuwe Somfy Tubelite- en LED-ontvangers voegen ook connectiviteit toe aan zonwering en andere Somfy-oplossingen voor Outdoor Living, zodat uw klanten dag en nacht optimaal kunnen genieten van hun buitenruimte.
Een compleet aanbod voor uw klanten

Een compleet aanbod voor uw klanten

Onze nieuwe Somfy Tubelite verlichtingsontvangers verbeteren buitenapparatuur door geïntegreerde io-gestuurde verlichting toe te voegen. Ze kunnen discreet worden geïnstalleerd in luifels en pergola's RGS. Onze LED-ontvangers kunnen ook worden geïntegreerd in bioklimatische pergola's en wintertuinen. De dimbare lichtintensiteit kan direct via een afstandsbediening of een smartphone met TaHoma worden ingesteld, waardoor gebruikers op elk moment van de dag met het juiste licht van hun buitenruimte kunnen genieten. De esthetische, hoogwaardige oplossingen zorgen voor een naadloze integratie met de buitenomgeving van uw klanten, waardoor een nieuwe ruimte voor hun woningen ontstaat.
Ontdek de nieuwe Somfy LED ontvangers
Sluit aan op het Somfy TaHoma eco-systeem

Sluit aan op het Somfy TaHoma eco-systeem

De Tubelite- en LED-ontvangers sluiten met Somfy TaHoma aan op alle Somfy io-bedieningen. Hierdoor kunnen uw klanten scènes programmeren, deze bedienen via hun smartphone of stembediening en genieten van extra functies zoals scenario's of tijdschakelaars. Voor u als installateur betekent dit dat u met onze TaHoma pro app snel, eenvoudig en in één keer goed kunt installeren.
Eenvoudige installatie, bespaart tijd en geld

Eenvoudige installatie, bespaart tijd en geld

De voeding is geïntegreerd in de ontvanger, waardoor u kostbare installatietijd bespaart. Somfy Tubelite White ontvanger io is verkrijgbaar in 100W en 180W. Somfy LED-ontvanger io is verkrijgbaar in 100W en 200W. Beide versies sluiten volledig compatibel aan op het verlichtingsaanbod van TELECO, voor een snelle en eenvoudige installatie. De 180W- en 200W-versies maken zelfs bediening van twee afzonderlijke lichtzones mogelijk.
Ontdek de nieuwe Somfy Tubelite ontvangers
Back

Nieuwe Somfy Tubelite- en LED-ontvangers

26-mrt-2024 Product update

Bespaar installatietijd en bied uw klanten nog meer comfort en gemak. Een mooie extra verkoopkans met Somfy.