Somfy Dashboard

Not available when not logged in

Sub accounts beheren

U bent niet bevoegd om deze content te bekijken

Somfy Nederland verhuisd!

Somfy naar nieuwe locatie in Hoofddorp!

Na meer dan 30 jaar is onlangs Somfy Nederland verhuisd naar een nieuwe locatie. Het was een lang gekoesterde wens het distributiecentrum voor Noord-Europa en de verkoopactiviteiten voor Nederland samen te voegen in 1 nieuw pand en dat is nu gelukt. Ons nieuwe adres vanaf 1 juli 2019:


Somfy Nederland BV - Jacobus Ahrendlaan 1 - 2132 LP Hoofddorp

 

Download routekaartje
Let op: ons adres is een compleet nieuwe straatnaam en dito bedrijventerrein, op dit moment nog niet 'vindbaar' in Google Maps. Download het routekaartje of type in uw navigatie "Johan Enschedelaan Hoofddorp".

Somfy Nieuws

201801 - afwijkend verzendadres in online shop
201906 201801 - afwijkend verzendadres in online shop

M.i.v. eind februari 2018 is het mogelijk om uw Eshop bestelling naar een afwijkend adres te versturen. In de check out kunt u dat aangeven in de "Verzendinformatie"

 

Er zijn 2 opties:

  1. U kiest in het menu "Nieuw adres" en vult de complete gegevens in en vervolgt de procedure. Kosten hiervoor bedragen € 10,-.
  2. Er is een mogelijkheid om maximaal 3 extra vaste adressen op te geven die wij onder uw account plaatsen en die zijn in het verzendmenu direct kiesbaar en worden niet extra belast. Deze adressen kunt u opgeven via verkoop.nl@somfy.com.