Somfy Dashboard

Not available when not logged in

Sub accounts beheren

U bent niet bevoegd om deze content te bekijken

Somfy Nederland verhuisd!

Somfy naar nieuwe locatie in Hoofddorp!

Na meer dan 30 jaar is onlangs Somfy Nederland verhuisd naar een nieuwe locatie. Het was een lang gekoesterde wens het distributiecentrum voor Noord-Europa en de verkoopactiviteiten voor Nederland samen te voegen in 1 nieuw pand en dat is nu gelukt. Ons nieuwe adres vanaf 1 juli 2019:


Somfy Nederland BV - Jacobus Ahrendlaan 1 - 2132 LP Hoofddorp

 

Download routekaartje
Let op: ons adres is een compleet nieuwe straatnaam en dito bedrijventerrein, op dit moment nog niet volledig 'vindbaar' in Google Maps. Download het routekaartje voor de precieze locatie.

Somfy Nieuws

Somfy Indoor Camera

De camera beschikt nu over een Full HD-videocamera. Daarnaast hebben we de WiFi-stabiliteit verbeterd en is de camera nu compatible met Apple Homekit. In deze versie van de camera is geen back-up batterij meer aanwezig.

De Somfy Indoor camera beschermt niet alleen de woning van uw klant maar ook nog eens zijn privacy door middel van de unieke privacy shutter. Zodra de bewoners thuiskomen gaat de privacy shutter automatisch dicht. Hierdoor is de privacy altijd gegarandeerd.


Daarnaast beschikt de Somfy Indoor Camera over een geavanceerde, huisdiervriendelijke, bewegingsdetector. Zodra deze beweging detecteert gaat de camera direct 10 seconden opnemen. Daarnaast kan de gebruiker altijd een livestream in Full-HD starten om te kijken wat er thuis gebeurt.

Met de Somfy Indoor Camera beschikt uw klant over een zeer complete beveiligingscamera die het leven nog makkelijker én veiliger gaat maken. Daarnaast is de installatie zo eenvoudig dat u er eigenlijk geen omkijken naar heeft.

Voordelen
 

  • Full HD-videocamera: superscherp beeld waardoor de klant altijd weet wat er gebeurd.
  • Bewegingsmelder: de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd
  • Actieve privacy shutter: privacy is altijd gegarandeerd
  • Plug & Play: binnen 10 minuten geïnstalleerd en actief
  • Design: compact, strak en wit
  • Compatible met TaHoma en verschillende diensten zoals IFTTT, Nest en Amazon Alexa

 

Adviesverkoopprijs: € 169,-

REF: 2401507