Fluisterstille digitale motor voor projecten
Fluisterstille digitale motor voor projecten
De nieuwste uitbreiding van Somfy's assortiment digitale en motoren heet Sonesse 40 RS485. Deze motor is geschikt voor rolgordijnen en binnenscreens in de projectenmarkt met een RS485 besturingssysteem. Deze nieuwste aanvulling op de Sonesse 40-motoren is compatibel met dezelfde hardware, kroonwielen, aandrijving en beugels als de bestaande motoren. Het systeem is net zo geruisloos en gebruiksvriendelijk en voegt daar de functies van de op RS485 gebaseerde besturingssystemen aan toe. Deze kwaliteitsmotor is gemakkelijk te installeren. Met de RS485 bediening kunt u de motor instellen via het netwerk. Ter bevestiging van de instellingen en de programmering geeft de bediening visuele feedback. De zeer dunne motorkop past er perfect bij en heeft verschillende kleuropties voor de afdekkap – wit, zwart en grijs – zodat hij altijd past bij het omringende decor. De motor is verkrijgbaar in verschillende koppels: 3, 6 en 9 Nm. De motor is compatibel met de Somfy Animeo-serie, maar kan ook worden verbonden met bedieningssystemen van derden. De Somfy Sonesse 40 RS485 biedt uw klanten dagelijks gemak en ultiem comfort bij projecten.
Back

Somfy Sonesse 40 RS485 zijn geschikt voor rolgordijnen en binnenscreens in de projectenmarkt met een RS485 besturingssysteem.

14-nov-2022 Product update

De nieuwste uitbreiding van Somfy's assortiment digitale en motoren heet Sonesse 40 RS485. Deze motor is geschikt voor rolgordijnen en binnenscreens in de projectenmarkt met een RS485 besturingssysteem.