Zoeken op

Verkennen van de kennisbank

Welke Zigbee 3.0-producten van derden zijn compatibel met de TaHoma switch?

Een apparaat met Zigbee 3.0-certificering kan als router worden opgenomen in het Zigbee-netwerk, maar dit is geen garantie dat het apparaat werkt met de TaHoma app.

Om compatibel te zijn, moet het apparaat eenzelfde Cluster hebben (bijv. Window Convering voor motoren).

Maar zelfs met hetzelfde Cluster is compatibiliteit niet gegarandeerd, vanwege verschillen in de implementatie (attributen).

Voorwaarden waaraan het Zigbee-apparaat moet voldoen om opgenomen te worden in ons Somfy-aanbod:

• Zigbee 3.0 gecertificeerd
  • Het Zigbee Cluster moet worden beheerd door Somfy (bijv. 'Aan/Uit'-cluster met Smart plug)
  • Moet zijn getest door Somfy

Dit garandeert alleen de compatibiliteit met de geteste versie van het apparaat. Elke upgrade of wijziging die door de leverancier op het apparaat wordt toegepast, kan invloed hebben op de compatibiliteit.