Over deze pagina

Op deze pagina kunt u diverse Somfy logo's downloaden t.b.v. drukwerk- en internettoepassing. Deze zijn voor u vrij te gebruiken voor uw promotionele activiteiten. Niet bestemd voor derden zonder voorafgaande toestemming van Somfy Nederland. Voor meer informatie of vragen: marketing.nl@somfy.com of bel: 023 55 44 997.

BELANGRIJK:
De JPG bestanden zijn geschikt voor webtoepassingen zoals plaatsing op uw website. Handig is ook om meteen het logo te laten linken naar de Somfy website.

De EPS bestanden zijn geschikt voor drukwerk en voor belettering op auto's. Uw reclamebureau of drukkerij kan hier prima mee overweg.

Download nieuwe logo's

Download hieronder de volledige logoset 'Somfy Building Happiness'

Building Happiness logo

 

Wat houdt "Somfy, Building happiness" in?
Overal om ons heen zien we een snel veranderende wereld. Er worden steeds weer nieuwe technologieën ontwikkeld en nieuwe ervaringen gecreëerd. Somfy heeft een toekomst voor ogen met moderne, innovatieve hulpmiddelen die het dagelijks leven van consumenten comfortabeler maken. Vandaag werken we aan de technologie van morgen.

Visie
Het is onze visie om te inspireren tot een betere levensstijl die voor iedereen toegankelijk is. Daarom creëren we nieuwe oplossingen voor verbonden woningen en gebouwen die het leven van de consument eenvoudiger en aangenamer maken. Ons merk vormt de visuele expressie van deze inspanning. U mag ons nieuwe logo en motto gaan gebruiken en vindt hier daarvoor de nodige hulpmiddelen.

 

Richtlijnen gebruik Somfy logo's

Download hieronder de richtlijnen hoe het Somfy Building Happiness logo te gebruiken. Dit document is op dit moment alleen beschikbaar in het Engels.